El PSPV subratlla que Puig deixa la Comunitat Valenciana amb "rècord històric d'ocupació" i "sanejada"

Archivo - Arxiu- Obrer treballant en una casa
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado: viernes, 2 junio 2023 14:10

   VALÈNCIA, 2 Jun. (EUROPA PRESS) -

   La secretària d'Ocupació del PSPV, Rocío Briones, ha afirmat aquest divendres que, amb el treball del Consell presidit per Ximo Puig durant aquests huit anys, "els i les socialistes deixem una Comunitat Valenciana sanejada i amb rècord històric d'ocupació".

   Així ho ha indicat en un comunicat després de conéixer-se les dades de la parada del mes de maig que reflecteixen un augment de les afiliacions a la Seguretat Social de 8.042 persones en l'últim mes i una baixada de l'atur de 4.526 persones cosa que, ha apuntat, "és fruit del diàleg social que ha caracteritzat a aquest Govern i de la corresponsabilitat de tota la societat valenciana".

   "La Comunitat Valenciana és l'autonomia en la qual més ha crescut l'ocupació des del 2015", ha indicat i ha assenyalat que aquesta autonomia "no té res a veure amb la qual ens trobem els socialistes fa huit anys".

   En aquesta línia, ha defès que "enfront d'una autonomia heretada marcada per les retallades, la parada i corrupció, ara deixem una altra ben diferent amb rècord d'ocupació i inversions i encaminada cap a la via de progrés". A més, ha insistit que el PP "té ara la responsabilitat de no fer retrocedir a la nostra terra" perquè "enfront dels relats catastrofistes, la legislatura acaba amb unes dades d'ocupació mai vistos".

   Briones ha assenyalat que "des del Partit Socialista no desistim i seguirem treballant per la nostra gran prioritat que no és una altra que tota la ciutadania tinga una ocupació i un projecte de vida".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià