Puig assegura que el PSOE complirà els acords i demana a Junts paciència: "Estem al principi de la legislatura"

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ofereix declaracions als mitjans a la seua arribada a la primera sessió del debat d'investidura de Sánchez com a president de Govern, al Congrés dels Diputats, a 15 de novembre de 2023, a Madrid (Esp
Fernando Sánchez - Europa Press
Publicado: miércoles, 29 noviembre 2023 18:44

   MADRID, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

   El senador socialista i expresident de la Generalitat Ximo Puig ha assegurat que el PSOE complirà els acords d'investidura amb els partits independentistes i ha demanat a Junts que tinga paciència, esgrimint que la legislatura solament acaba d'arrancar.

   "Hui és el primer dia d'aquesta legislatura. Deixem una miqueta de respir, no? Comencem amb tranquil·litat", ha dit Puig en declaracions als mitjans a les portes del Congrés, on aquest dimecres se celebra la sessió solemne d'obertura de la quinzena legislatura.

   L'ara senador ha demanat paciència als de l'expresident català Carles Puigdemont, incidint que "estem al principi de la legislatura" i que, per tant, "abans de començar no es pot complir". "Tot té el seu recorregut i estic convençut que amb els acords, per descomptat, se'n van a complir", ha remarcat.

   Preguntat sobre la reunió que PSOE i Junts celebraran de manera imminent a Ginebra, Puig ha ressaltat que li pareix "bé" que hi haja "totes les reunions" per al diàleg "on siga i com siga".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià