Puig firmarà dilluns el decret de convocatòria d'eleccions autonòmiques: "Ha sigut una legislatura profitosa"

Archivo - Arxiu- El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
Rober Solsona - Europa Press - Archivo
Publicado: viernes, 31 marzo 2023 11:08

   VALÈNCIA, 31 Mar. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, firmarà aquest dilluns el decret de convocatòria de les eleccions autonòmiques, que se celebraran el 28 de maig.

   "Dilluns que ve tindrem el ple i convocaré a partir d'eixe moment les eleccions tal com marca la normativa i sobretot esgotant la legislatura fins al final", ha avançat Puig en declaracions als mitjans de comunicació aquest divendres.

   Puig ha destacat que durant la legislatura el Consell "ha hagut de fer front a situacions molt difícils des de la pandèmia fins ara amb les conseqüències de la guerra d'Ucraïna". "Però crec que el Govern valencià ha sabut aprofitar aquest temps per tal de mirar cap a avant en aquesta dècada d'oportunitats", de manera que "tots els sectors econòmics poden tindre el seu futur garantit", ha agregat.

   El president ha assegurat que l'Executiu s'ha orientat des de la perspectiva de la "defensa dels interessos de les persones", "mantindre i enfortir l'estat de benestar" i al mateix temps garantint "el dret al treball". Al seu juí, "ha sigut una legislatura certament profitosa".

   "Ara es tracta fonamentalment de fer balanç i els ciutadans, una vegada més, decidiran, com correspon en democràcia", ha conclòs.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià