Quatre ferits lleus en desprendre's un fals sostre a l'aeroport de Manises

Archivo - Arxiu - Aeroport de València
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado: lunes, 17 junio 2024 18:04

   VALÈNCIA, 17 Jun. (EUROPA PRESS) -

   Quatre persones van resultar ferides lleus el diumenge en desprendre's un fals sostre a l'aeroport de Manises, després del que van rebre assistència mèdica i van poder agafar els seus vols.

   L'incident es va produir sobre les 18.45 hores de la passada jornada, quan es va desprendre una part del fals sostre d'una de les zones de treball situada en la sala d'embarcament de l'edifici terminal de l'aeroport, informen fonts d'Aena.

   La caiguda dels fragments de conglomerat va provocar que quatre persones que feien ús de la zona, mentre esperaven l'eixida del seu vol, foren ateses pel servei mèdic aeroportuari per inhalació de pols i ferides que no revestien gravetat. Posteriorment van agafar els seus vols.

   El personal de l'aeroport va netejar i va tancar la zona al més prompte possible. També es va realitzar una inspecció preliminar del fals sostre, ja que va caure sense cap causa externa aparent i no suportava pes algun.

   Segons les mateixes fonts, s'ha obert una investigació per a determinar les causes del despreniment del fals sostre.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià