El registre de la propietat 5 de València facilitarà als afectats documents dels pisos que han perdut

Imatge de l'edifici arrasat pel foc al barri valencià de Campanar.
Jorge Gil - Europa Press
Publicado: viernes, 23 febrero 2024 11:34

   VALÈNCIA, 23 Feb. (EUROPA PRESS) -

   Els propietaris dels pisos situats als edificis arrasats per l'incendi registrat al barri valencià de Campanar podran sol·licitar al registre de la propietat de València número 5 les certificacions de domini i càrregues amb les quals acreditar els seus drets i fer-ho sense cost econòmic algun.

   Així ho han anunciat, en un comunicat, els registradors de la propietat i mercantils de la Comunitat Valenciana, que han lamentat "profundament la pèrdua de vides humanes com a conseqüència del terrible incendi" i han transmès la seua "solidaritat" a "els familiars de les víctimes" i a la "resta de veïns" afectats per aquest succés.

    Aquest col·lectiu professional ha assenyalat, "per a facilitar els tràmits" als propietaris de les cases destruïdes pel foc, que "tots els interessats podran sol·licitar en el registre de la propietat de València número 5 les certificacions de domini i càrregues amb les quals acreditar els seus drets, sense cost econòmic algun".

   Els registradors de la propietat i mercantils de la Comunitat Valenciana han manifestat que "d'aquesta forma, els afectats podran exercir els seus drets enfront de les companyies d'assegurances o davant de qualsevol tipus de reclamació".

    Així mateix, aquest col·lectiu professional ha exposat que es compromet "a despatxar amb la màxima urgència tots aquells documents, tràmits o gestions relacionats amb aquest desgraciat incident".

    El Deganat Autonòmic de Registradors a la Comunitat Valenciana ha agraït els bombers la seua "dedicació, professionalitat i heroïcitat en les labors de rescat i d'extinció del foc" dutes a terme en Campanar "en unes condicions especialment difícils".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià