Ribó liderarà una oposició "fèrria" a Catalá, però li estendrà la mà per a no perdre drets socials

Joan Ribó atén als mitjans per a analitzar el 28 de maig
JORGE GIL-EUROPA PRESS
Publicado: martes, 30 mayo 2023 14:07

   VALÈNCIA, 30 May. (EUROPA PRESS) -

   L'alcalde en funcions de València, Joan Ribó, "no té previst" deixar l'acta de regidor malgrat haver perdut la vara de comandament i ha defès que liderarà una "oposició fèrria" a la 'popular' María José Catalá, encara que li estendrà la mà en qüestions relacionades amb drets de les dones o de les persones LGTBI.

   Així s'ha pronunciat el candidat de Compromís després de l'executiva de la formació en la ciutat, en la qual ha defès que recolzarà el nou govern municipal en qüestions com la Capitalitat Verda Europea del 2024 o els Gai Games del 2026.

   L'encara alcalde també ha mostrat la seua preferència perquè Compromís participa en les eleccions del 23 de juliol al costat de Sumar, encara que ha aclarit que serà aquest punt es decidirà en l'Executiva Nacional. Aquest dimarts a la vesprada hi ha reunió d'aquest òrgan encara que no s'ha informat de si s'adoptarà la decisió ja.

   Al costat de Ribó ha comparegut la número dos de la llista al consistori, Papi Robles, que ha agraït la "afluència massiva" d'afiliacions a Compromís després de les eleccions. Fonts de la formació han indicat que des del diumenge hi ha hagut 600 sol·licituds per a sumar-se a la formació en la ciutat.

   ((Hi haurà ampliació))

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià