Salvador Navarro (CEV) demana el mecanisme Red davant de l'ERO de Ford: "És una mal notícia, sense pal·liatius"

Archivo - Arxiu - El president de la CEV, Salvador Navarro
JORGE GIL - EUROPA PRESS - Archivo
Publicado: miércoles, 12 junio 2024 18:31

   VALÈNCIA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha lamentat que l'ERO d'1.622 treballadors que aplicarà Ford a la fàbrica d'Almussafes és "una mala notícia, sense pal·liatius" i ha defensat que "ajudaria que el sector de l'automoció poguera comptar amb el mecanisme d'ajudes Red per a mantenir l'ocupació durant el període transitori fins a la producció del nou cotxe".

    Navarro, en declaracions remeses als mitjans, ha manifestat que espera que es "puga reduir" el nombre de treballadors afectats per l'ERO anunciat a la fàbrica de Ford a Almussafes, "que funcione el diàleg social, com ho ha fet fins ara, i que l'eixida dels empleats siga en les millors condicions".

   Amb tot, ha assenyalat que l'ERO d'1.622 empleats que aplicarà Ford a la fàbrica d'Almussafes "respon a l'estratègia global de la companyia i que toca adaptar-se a la nova realitat".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià