Terra Mítica obrirà les seues portes el 17 de maig

Archivo - Arxiu - Atracció de Terra Mítica
TONI ELVAR / TERRA MITICA - Archivo
Publicado: martes, 23 abril 2024 18:36

   ALACANT, 23 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El complex d'oci Terra Mítica, situat a la localitat de Benidorm, arrancarà el seu vintè quarta temporada divendres que ve 17 de maig i aquesta es perllongarà fins al 3 de novembre.

    El parc temàtic compta amb més de 30 atraccions, que van des de les de major adrenalina, com Syncope o Titánide, a les familiars, com és el cas d'Ícaros o Port d'Alexandria, segons ha indicat el parc en un comunicat.

   Per als més xicotets, Terra Mítica compta amb àrees exclusives com la qual es troba a Roma, amb atraccions com Ayquesustus, i Cuca Park a Grècia. A més, disposen d'atraccions "a la seua mesura", com a rèpliques de les d'adults, com és el cas d'Akuatiti, la versió mini de Cataractes del Nil; o Syncopín, la del gran pèndol Syncope.

   Quant a les atraccions de recorregut interior, Laberint del Minotaure s'alça com la més destacada per la seua "cuidada temàtica i pels prop de 80 animatrònics que es troben al llarg de les dotze escenes que la conformen".

    Així mateix, el parc compta amb zones d'esbarjo aquàtic, amb àrees de bany a Egipte i Iberia, amb piscines, tobogans i jocs. A les atraccions s'uneixen els espectacles en el parc amb xous de gran format que "aporten la nota diferenciadora al parc", de temàtica èpica, musicals, d'humor, infantils o de màgia.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià