Tres i Quatre convoca els 52 Premis Octubre, que faran un homenatge a Al Tall

Archivo - Acte de llirament de la  50 edició dels Premis Octubre (arxiu)
EDITORIAL 3I4 - Archivo
Publicado: jueves, 1 junio 2023 14:00

   VALÈNCIA, 1 Jun. (EUROPA PRESS) -

   Edicions Tres i Quatre torna a convocar els Premis Octubre, que enguany arriben a la 52 edició.

   En aquesta ocasión, a més, es retrà un homenatge al grup de música Al Tall, "que va tindre un paper fonamental en la reinterpretació i la difusió de la música popular en català al País Valencià a partir de la Transició", informa l'organització en un comunicat.

   De la mateixa manera que en les darreres edicions, es convoquen quatre premis diferents: el Premi Joan Fuster d'Assaig, el Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia, el Premi Andròmina de Narrativa, i el Premi Pere Capellà de Teatre.

   El guanyador de cadascun d'ells serà escollit entre les obres inèdites rebudes i anunciat pel jurat corresponent el darrer cap de setmana d'octubre.

   Enguany, els membres de cada jurat són, per al Premi Joan Fuster d'Assaig, Margarida Castellano, Francesc Montero, i Damià Pons; en la comissió avaluadora del Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia figuren Roger Mas, Irene Mira, i Blanca Llum Vidal.

   Quant al Premi Andròmina de Narrativa, decidiran Núria Cadenes, Jaume C. Pons Alorda i Anna Punsoda i, finalment, el jurat del Premi Pere Capellà de Teatre està integrat per Pau Alabajos, Judith Pujol i Aina Tur.

   Les obres aspirants als guardons hauran de ser totalment inèdites i escrites en català. Els treballs aspirants s'hauran d'enviar des del 5 de juny fins al 6 de setembre de 2023.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià