La UV llança la seua nova oferta formativa per a l'ocupació en emprenedoria, competències transversals i xarxes

La Universitat de Valncia, a través d'UVocupació, publica la seua nova oferta formativa per a l'ocupació en emprenedoria, competncies transversals i xarxes
UV
Publicado: jueves, 13 enero 2022 18:00

   VALNCIA, 13 Ene. (EUROPA PRESS) -

   La Universitat de Valncia, a través d'UVocupació, ha publicat la nova oferta de cursos de formació per a l'ocupació, que s'impartir del 31 de gener al 4 de juliol de 2022 en modalitat online i que inclou una vintena de propostes formatives sobre emprenedoria, soft skills o habilitats i competncies transversals, digitalització i xarxes socials.

   Es tracta d'una oferta dissenyada en el marc de les activitats organitzades pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, que lidera la professora Adela Valero, per a l'impuls i la millora de l'empleabilitat de l'estudiantat i les persones titulades per la UV.

   Des del servici d'ocupació de la Universitat, inscrit dins de la Fundació General UV, ha sigut concebut aquest programa que té com a principals objectius potenciar, fomentar i agilitzar la inserció professional universitria, així com aportar les ferramentes i els coneixements que requereix l'engegada d'un projecte empresarial propi mitjanant la formació en emprenedoria i la realització de plans d'empresa.

   En definitiva, la nova oferta, que recupera cursos ja consolidats així com de recent creació, pretén, d'una banda, millorar la carrera professional d'egressats i egressades, i per un altre, completar la seua formació i la de l'estudiantado actual mitjanant l'adquisició de competncies bsiques que afavorisquen una inserció laboral exitosa.

   Entre els 20 cursos, es mantindran els més recents: 'Competncies digitals essencials per a l'empleabilitat' que ajudar l'alumnat a optimitzar l'ús de ferramentes i aplicacions digitals per a ser més efica en el desenvolupament de l'activitat professional; 'Competncies interculturals per a la inserció laboral: estratgies per a l'adaptació'; 'Marca personal i cerca d'ocupació a través de les xarxes socials'; 'Educació financera per a l'ocupació i l'emprenedoria d'universitaris'; i 'Disseny, desenvolupament i presentació del pla d'empresa'.

   Altres cursos ja consolidats i que repeteixen edició són 'Estratgies per a la inserció laboral: anlisi curricular i procés de selecció', 'Ferramentes per a la cerca d'ocupació' i 'Competncies professionals per a complir eficament en el lloc de treball'. Es tracta de cursos orientats a millorar les habilitats i les possibilitats d'inserció laboral mitjanant la realització d'un bon curriculum vitae i la preparació de processos de selecció.

   Amb més de 20 edicions, també es tornen a llanar les formacions 'Habilitats de comunicació i presa de decisions', 'L'xit d'emprendre' o 'Aprn a emprendre'.

   Tots els cursos estan reconeguts amb crdits ECTS i el certificat es podr obtindre en aconseguir els requisits que estiguen previstos per a cadascun dels cursos. El període de matrícula ja s'ha iniciat i es mantindr obert fins al comenament de cada curs.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià