València acollirà la final nacional de la 18 temporada del torneig de freestyle Red Bull Batalla

18A Edició De Red Bull Batalla (Arxiu)
GIANFRANCO TRIPODO/RED BULL POOL
Publicado: viernes, 9 junio 2023 18:01

   VALÈNCIA, 9 Jun. (EUROPA PRESS) -

   La ciutat de València acollirà la gran Final Nacional de la 18 temporada de Red Bull Batalla, un torneig de freestyle amb una bona dosi de versos incendiaris i rimes.

   Des de la Ciutat de les Arts i les Ciències, 16 MCs "donaran el millor de si per a demostrar qui mereix ser el nou rei del rap improvisat a Espanya", destaca l'organització en un comunicat.

   El guanyador, no solament ostentarà el títol de millor freestyler del país, sinó que també viatjarà a Colòmbia per a participar a la Final Internacional de Red Bull Batalla. Allí, representarà a Espanya al costat del MC asturià Gazir, qui té assegurada la seua plaça en aquesta última batalla de la temporada com a subcampió internacional de Red Bull Batalla 2022.

   Els quatre millors MCs de cadascuna de les regionals que es lliuraran al llarg del mes de juny, al costat del podi nacional de Red Bull Batalla 2022 i un wildcard, conformaran la llista dels 16 aspirants que es deixaran la pell per la corona a València.

   Els MCs malaguenys Tirpa i Jesús LC, medalles de plata i bronze de l'edició anterior, i el sevillà Sweet Pain, aquest últim, després de la retirada del vigent campió, Blon, que enguany ha va decidir no defendre el títol, esperen ja els seus rivals per a la gran batalla.

   Pròximament es coneixerà el llistat complet, que es conformarà en les regionals d'aquesta temporada: el 10 de juny a Granada, el 17 de juny a Barcelona i el 23 de juny a Madrid.

ENTRADES I RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE

   Les entrades per a accedir a la gran batalla espanyola en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València poden ja adquirir-se en la web de Red Bull Batalla.

   A més, la Final Nacional espanyola podrà ser seguida des de tothom a través dels canals de Youtube i Twitch de la competició.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià