Publicado 03/10/2022 18:47

València 5 Estrellas acorda amb Miguel Martí la gastronomia del Casal España Arena

Víctor Sendra, director general del Casal España Arena de València, Juan Roig i Miguel Martí, propietari de Miguel Martí Gastronomia.
ROBER SOLSONA

   VALÈNCIA, 3 Oct. (EUROPA PRESS) -

   València 5 Estrellas, societat gestora del futur Casal España Arena de València, projecte impulsat per Juan Roig, ha firmat un acord amb Miguel Martí Gastronomia per a la gestió de la restauració principal del recinte. A través d'aquesta aliança, les dos parts posaran tots els seus mig per a la millor experiència dels futurs usuaris, segons ha informat la societat Licampa en un comunicat.

   A través d'aquest acord, es definiran i duran a terme les diferents propostes gastronòmiques per a esdeveniments que se celebren en l'Arena (esportius, corporatius o entreteniment), hospitalities (zones VIP i llotges privades), restaurant, així com altres espais del recinte. L'acord no afecta a la resta d'àrees de restauració previstes en l'Arena (punts de venda) i que podran ser gestionades per altres societats.

   Miguel Martí és un dels més reconeguts xefs a nivell nacional. La seua empresa, especialitzada en càtering per a esdeveniments socials, gestiona espais com El Telar de Miguel Martí Finca del Canónigo (València), La Ópera (Benicàssim), la Masia Les Casotes (Castelló) o el restaurant El Ceramista, integrat en l'estadi de la Ceràmica (Vila-real Club de Futbol).

   "Miguel Martí és un dels més prestigiosos i reconeguts restauradors nacionals en esdeveniments socials. Estem convençuts que, gràcies a la seua experiència i coneixements, aquesta aliança donarà lloc a un servici gastronòmic de primer nivell per als usuaris del Casal España Arena de València. El nostre objectiu és que els usuaris gaudisquen de grans experiències, de qualitat, en l'Arena, i la restauració és una peça bàsica per a açò", ha afirmat Víctor Sendra, director general del Casal España Arena de València.

   Per la seua banda, Miguel Martí ha subratllat que poder formar part d'un projecte "de la projecció, ambició i professionalitat com aquest en una tremenda satisfacció. És una magnífica oportunitat que se'ns presenta per a, com a equip, treballar a oferir i sorprendre als usuaris amb l'experiència de restauració".

   "És un orgull i una responsabilitat màxima formar part de qualsevol projecte impulsat per Juan Roig, i aquest encara més pel que representa per a València. Per açò li agraïm la confiança de comptar amb nosaltres. Sabem que és un dels majors i més ambiciosos reptes que se'ns han presentat mai, i per açò la nostra motivació és màxima", ha assenyalat.