València s'uneix pel càncer de pulmó en la IV carrera solidària d'Aeacap

Carrera solidria
AEACAP
Publicado: viernes, 18 noviembre 2022 10:41

   VALNCIA, 18 Nov. (EUROPA PRESS) -

   L'Associació espanyola d'Afectats de Cncer de Pulmó (AEACaP) celebra dem la quarta edició de la 'Carrera Solidria contra el Cncer de Pulmó', que tornar al format presencial per també permet des del dia 12 i fins al 20 participar de manera virtual, segú ha informat l'entitat en un comunicat.

   La carrera, creada en 2019, va derivar en els anys 2020 i 2021 a un format online com a conseqüncia de les restriccions de la pandmia, superant en l'última edició el miler de participants que van completar el recorregut i el van compartir en la plataforma habilitada.

   Sota l'hashtag #YoCorroConAEACaP, els inscrits tindran de nou l'oportunitat de córrer o caminar per Valncia, amb una caminada de cinc quilmetres o una carrera de 10K a celebrar el 19 de novembre en el rio Turia. Així mateix, aquelles que vullguen collaborar amb la causa sense realitzar la prova encara poden fer les seues donacions igualment a través del 'Dorsal Zero'.

   Entre les persones presents sobreeixir un collectiu especial: el de supervivents de la malaltia, que independentment de les seues condicions físiques realitzaran el recorregut per a simbolitzar el seu triomf mdic i personal.

   A ells s'uniran diverses associacions, com Bombers Pel Món Valncia (el president de les quals, Teo Javaloyes, també ha superat la malaltia), que disputaran la prova abillats amb trage d'intervenció.

   Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a beques i finanament de projectes socials o d'investigació relacionats amb el cncer de pulmó i la qualitat de vida de les persones afectades.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià