Vila-real-Reial Madrid, Granada-Atlètic, Osasuna-Athletic i Alhama-UDG, quarts de la Copa de la Reina

Imatge del sorteig de quarts de final i del trofeu de la Copa de la Reina 2022-2023
PABLO GARCÍA/RFEF
Publicado: viernes, 3 febrero 2023 18:45

   MADRID, 3 Feb. (EUROPA PRESS) -

   La Copa de la Reina 2022-2023 va sortejar aquest divendres els seus emparejamientos dels quarts de final, amb els duels entre el Vila-real i el Reial Madrid, i entre l'Alhama i la UDG Tenerife, com els únics entre equips de la Finetwork Lliga F.

   La Ciudad del Futbol de Las Rozas(Madrid) va ser l'escenari del sorteig de la ronda que decidirà els quatre equips que jugaran la 'Final a Quatre' de la competició per a ocupar el tron del FC Barcelona, actual campió eliminat per l'alineació indeguda de Geyse Ferreira davant Osasuna.

   El Reial Madrid, actual segon classificat en la lliga, buscarà repetir presència en la 'F4' a domicili davant el Vila-real, mentre que l'Atlètic de Madrid, l'únic guanyador del trofeu que queda en disputa, s'enfrontarà al Granada, la sorpresa d'aquesta Copa per la seua condició d'equip de la Primera Federació.

   A més, l'Alhama, botxí del Llevant, s'enfrontarà a una UDG que l'any passat va estar entre els quatre millors, mentre que Osasuna, afavorit per l'eliminació del Barça, tindrà, com en la Copa del Rei, duel contra l'Athletic Club. Totes les eliminatòries es disputaran a partit únic entre els dies 7, 8 i 9 de març.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià