Vox sobre la desvinculació de Marí Olano de KPMG: "No era una qüestió solament jurídica sinó també estètica"

Archivo - Arxiu - El portaveu de Vox en l'Ajuntament de València, Juan Manuel Badenas, en imatge d'arxiu
VOX AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA - Archivo
Publicado: lunes, 20 noviembre 2023 18:34

   VALÈNCIA, 20 Nov. (EUROPA PRESS) -

   El portaveu de Vox a l'Ajuntament de València i segon tinent d'alcalde, Juanma Badenas, ha assegurat aquest dilluns, després de conéixer-se la desvinculació del regidor de Grans Projectes de l'Ajuntament de València, José Marí Olano (PP), de la consultora KPMG, que aquest era una qüestió "no solament jurídica sinó també estètica".

   "Vox sempre ha mantingut la mateixa posició. No era una qüestió solament jurídica, sinó també una qüestió estètica i pensem que efectivament el senyor Marí Olano no podia romandre en les dos posicions al mateix temps, com a representant de KPMG a la Comunitat Valenciana i com a regidor de l'Ajuntament de València, en l'àrea de Grans Projectes i duent a terme la negociació amb el València CF", ha apuntat en declaracions facilitades pel seu grup.

   Badenas havia reclamat fa unes setmanes que Olano s'apartara de la Regidoria i es "tirara a un costat" en les negociacions amb el València Club de Futbol per a la finalització del nou Mestalla per les "sospites" que existira "algun tipus de relació" entre Meriton i la consultora KPMG, per a la qual l'edil treballa amb dedicació parcial.

   Aquest diumenge es va fer públic que Olano i la consultora han acordat, a iniciativa de l'edil, la seua desvinculació de la firma, que serà efectiva l'1 de desembre de 2023.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià