La família de Santamaria comença els tràmits per repatriar el cadàver des de Singapur

Santi Santamaría
EP
Europa Press Economía Finanzas
Actualizado: miércoles, 16 febrero 2011 20:13

BARCELONA 16 Feb. (EUROPA PRESS) -

La família del cuiner català Santi Santamaria, que ha mort aquest dimecres al restaurant que porta el seu nom a Singapur als 53 anys, ha iniciat els tràmits per a la repatriació del cadàver, ha informat en un comunicat.

Els familiars agraeixen les mostres d'afecte rebudes després de conèixer-se la notícia, i han assenyalat que encara no se sap la causa que ha provocat la mort.

Santamaria regentava a Sant Celoni (Barcelona) el seu establiment més llorejat, el Can Fabes, amb tres estrelles Michelin, si bé també dirigia els restaurants Sant Celoni --amb dues estrelles-- i La Manzana a Madrid; l'Evo --una estrella-- i el Bouquet a l'Hospitalet de Llobregat; Tierra a Toledo --una estrella--, l'Ossiano a Dubai, i el Santi a Singapur.

Contenido patrocinado