BARCELONA 16 Feb. (EUROPA PRESS) -
La cuinera catalana Carme Ruscalleda ha assegurat aquest dimecres que l'estil propi de Santi Santamaria perdurarà perquè deixa una "empremta de qualitat" i un equip de professionals que creu en l'èxit de la marca i treballarà per a ella.
En declaracions a Europa Press Televisió, Ruscalleda ha lamentat la "dramàtica" mort de Santamaria a Singapur, en especial pels projectes de futur oberts que deixa.
"Mai esperes que un company de 53 anys amb tants projectes, amb tants fronts oberts, pugui desaparèixer d'una forma tan dramàtica", ha precisat.
La xef del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar (Barcelona) ha exaltat també la cuina de Santamaria, del qual ha assenyalat que estimava la seva feina i defensava la seva cuina "amb totes les armes", sent capaç a més de rescatar productes locals sense valor comercial i situar-los en les taules més selectes, amb menció especial els bolets.
La mort, al cuiner del restaurant Can Fabes, li ha arribat en el seu restaurant Santi, que regenta la seva filla a Singapur i que ell mateix va inaugurar el juny, presumiblement per un infart.