Ana Blanco s'acull a la jubilació anticipada i s'acomiada aquest dissabte després de més de tres dècades a TVE

Archivo - Arxiu - La periodista Ana Blanco durant el photocall de la festa pel 50 aniversari d'Informe Setmanal, al Teatre Real, a 29 de març de 2023, a Madrid (Espanya).
A. Pérez Meca - Europa Press - Archivo
Publicado: jueves, 22 febrero 2024 12:44

   MADRID, 22 Feb. (EUROPA PRESS) -

   La presentadora Ana Blanco ha decidit acollir-se a la jubilació anticipada, que es farà efectiva el 29 de març, per la qual cosa presentarà el seu últim 'Informe Setmanal' aquest dissabte 24 de febrer, després de més de tres dècades a la televisió pública.

    Així ho ha anunciat aquest dijous RTVE, que ha destacat el "llegat" que deixa Ana Blanco en la Corporació, "casa a la qual seguirà lligada per sempre". "Amb el rigor i la professionalitat com a principals senyals d'identitat", la Corporació ha recordat que Ana Blanco ha presentat el Telenotícies durant més de tres dècades en quasi totes les seues franges horàries, i ha participat en molts dels programes especials de TVE, així com en debats i informatius de les nombroses convocatòries electorals.

   Des de setembre del 2023, la periodista ha presentat el veterà 'Informe Setmanal', espai que a més va presentar entre 2007 i 2009. A més, la passada tardor va estar a més al capdavant de la sèrie documental 'Tot canvia', que va analitzar el passat, present i futur de la societat espanyola.

   Ana Blanco ha sigut reconeguda amb premis com a Antena d'Or, Premi Ondas, Premi de l'Acadèmia de Televisió, TP d'Or, Premi del Club Internacional de Premsa, Premi de comunicació Manuel Alonso Visedo, Premi Nacional de Periodisme Pedro Antonio de Alarcón, i el Micròfon d'Or, entre altres.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià