Artenblanc3 omplirà de moda València, Castelló i Alacant al març, abril i maig

Archivo - Esdeveniment d'Artenblanc en una imatge d'arxiu
JOSÉ LUIS ABAD - Archivo
Publicado: martes, 7 febrero 2023 17:55

   VALÈNCIA, 7 Feb. (EUROPA PRESS) -

   L'esdeveniment Culture Fashion Artenblanc3 difondrà la moda de dissenyadors i joves talents en tres jornades a València (25 de març), Castelló de la Plana (29 d'abril) i Alacant (20 de maig).

   Tots els detalls es donaran a conéixer aquest dijous 9, a les 18.30 hores, en una presentació al Monestir de Sant Miquel dels Reis de València, avança Cultura de la Generalitat.

   En Artenblanc3, creatius, empresaris del sector tèxtil i de la moda, així com representants de tots els àmbits de la cultura i de la moda a nivell nacional i internacional, se citaran a les tres capitals valencianes per a conéixer de primera mà, el talent i la creativitat dels dissenyadors valencians durant el primer semestre de 2023.

   El públic tindrà l'ocasió de conéixer, aprendre i debatre amb algunes de les personalitats més respectades en el món de la moda i gaudir de taules redones, 'fashion talks', exposicions i desfilades dels dissenyadors emergents més rellevants del panorama autonòmic.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià