Badenas agraeix "l'esforç i dedicació" als més de 300 jardiners encarregats de la cura de parcs

El segon tinent d'alcalde, Juanma Badenas, es reuneix amb la plantilla municipal de jardineria
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Publicado: jueves, 30 noviembre 2023 16:45

   VALÈNCIA, 30 Nov. (EUROPA PRESS) -

   El segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València, Juanma Badenas, s'ha reunit aquest dijous amb la plantilla municipal de jardineria, composta per més de 300 persones, en l'esplanada del jardí de Vivers, als qui ha agraït el seu "esforç i dedicació".

   En la seua intervenció, ha agraït la presència tant al personal de les contractes (SAV, FCC, Centre Verd i Fundaempleo) com al personal de l'organisme autònom. A més, ha posat a la seua disposició a la Delegació de Parcs i Jardins per a "atendre les demandes i millorar les condicions de treball", amb el propòsit de "facilitar així la consecució dels objectius marcats", segons ha informat el consistori en un comunicat.

   "Som, al cap i a la fi, un gran equip que treballa dia a dia en la dura i difícil tasca de gestionar els espais verds i l'arbrat de la nostra ciutat. Per això, posarem el màxim interés i atenció per a millorar les vostres condicions de treball", ha manifestat. Badenas ha destacat que la jardineria és, "al costat de la neteja, la cara més exposada de la ciutat i on la ciutadania es mostra més exigent.

   L'edil també ha posat l'accent en les dates nadalenques i en els treballs de neteja i ornamentació de la ciutat que es requereixen "per a benefici de la ciutadania". Després de la trobada, ha realitzat una visita als jardins de Vivers per a conéixer "les necessitats més urgents".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià