Barcala afirma que ha decidit les futures competències però no les revela per "respecte" als edils

Archivo - Arxiu- L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala
AYUNTAMIENTO ALICANTE - Archivo
Publicado: viernes, 2 junio 2023 16:15

   ALACANT, 2 Jun. (EUROPA PRESS) -

   L'alcalde d'Alacant i candidat del PP a la reelecció, Luis Barcala, ha assegurat aquest divendres que ja ha decidit les competències que tindran els regidors 'populars' en la futura corporació municipal, però ha apuntat que no les revela per "respecte" als edils que seguixen en funcions.

   Així s'ha expressat aquest divendres a Alacant, en ser preguntat pels mitjans de comunicació per quals seran les competències dels regidors, alguna cosa que el primer edil no ha avançat.

   "Estic pegant-li voltes. Evidentment, tinc coses claríssimes. Quan es conforma la llista, es conforma pensant a governar i en solitari. Jo sí sé les competències que van a tindre, però per respecte als regidors que estan en funcions, que estan desenvolupant les seues tasques, no vaig a revelar res", ha ressaltat.

   Qüestionat pel repartiment d'assessors i personal de confiança, Barcala ha assenyalat que encara no ho ha pensat i ha emplaçat el 5 de juny, quan es publicaran les dades definitives dels comicis, per a iniciar la ronda de contactes amb els partits amb representació en el consistori.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià