Bombers adverteixen de canvis de direcció de vent a l'incendi de Tàrbena i treballen a evitar rebrots

862376.1.260.149.20240416185151
Vídeo de la noticia
Mitjans a l'incendi de Tàrbena - CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS DE ALICANTE
Publicado: martes, 16 abril 2024 18:51

   ALACANT, 16 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han destacat que l'evolució de l'incendi forestal de Tàrbena ha sigut "favorable" durant aquest dimarts, però han precisat que no es pot donar per estabilitzat, ja que aquesta nit s'esperen vents que puguen canviar de direcció.

   Per això, han avançat que treballaran "molt pendents" d'evitar reproduccions del foc i se centraran a refredar el terreny, segons ha informat el Consorci en un comunicat.

   Durant la vesprada d'aquest dimarts, passades les 17.00 hores, s'han retirat de l'incendi els mitjans aeris, que romandran en les seues bases en preventiu per si es dona alguna reproducció del foc, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, a través de les seues xarxes socials.

   El Consorci d'Alacant ha apuntat que, durant aquesta vesprada, esperen reobrir les carreteres que continuen tallades, com és el cas de la CV-715.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià