Cabanyal.- El jutjat denega la petició de Salvem de paralització cautelaríssima dels enderrocs

Actualizado: martes, 6 abril 2010 13:34

VALÈNCIA, 6 Abr. (EUROPA PRESS) -

El jutjat del contenciós administratiu número 9 de València ha considerat que "no ha lloc" a la petició presentada hui per Salvem El Cabanyal de paralització cautelaríssima dels enderrocs que han començat a primera hora en este barri valencià, en un immoble del carrer Sant Pere, a l'altura del número 29, segons han informat a Europa Press fonts municipals.

Esta instància judicial ha considerat que no està acreditada la "urgència" de la petició de paralització cautelaríssima, que ha presentat a primera hora del matí als jutjats Salvem El Cabanyal, el que ja ha estat notificat a l'Ajuntament de València i a la part sol·licitant, segons la mateixa font.

Salvem ha informat hui que diverses grues i excavadores han abatut a primera hora el primer immoble al barri valencià del Cabanyal després d'entrar en vigor la Llei de Mesures de Protecció i Rehabilitació del Conjunt Històric de la ciutat de València, aprovada a les Corts el passat 24 de març, que declara expressament que el Pla Especial de Protecció i Reforma (PEPRI) del barri no perjudica, danya o deteriora la protecció del conjunt històric.

La portaveu ha explicat que cap a les 8.00 hores de hui s'han concentrat al carrer Sant Pere de València, a l'altura del número 29, diverses excavadores que van demolir el primer dels cinc immobles que tenen previst enderrocar en esta jornada. El col·lectiu ha presentat una petició de paralització cautelaríssima dels enderrocs al jutjat, que ha estat denegada, segons el consistori.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià