Catalá sobre el relleu en l'APV: "Calabuig serà el president més breu. Espere al responsable designat per Mazón"

La portaveu del PP en l'Ajuntament de València, María José Catalá.
Rober Solsona - Europa Press
Publicado: viernes, 31 marzo 2023 18:44

   VALÈNCIA, 31 Mar. (EUROPA PRESS) -

   La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha dit aquest divendres després de conéixer-se el cessament d'Aurelio Martínez com a president de l'Autoritat Portuària de València (APV) i el nomenament per a aquest càrrec del fins ara secretari autonòmic de Relacions Institucionals amb la UE, Joan Calabuig, que aquest últim serà el responsable de l'entitat "més breu de la història" perquè en "seixanta dies" se celebraran les eleccions autonòmiques.

   Així, ha assenyalat que ella espera al pròxim president de l'APV que nomene el president del PPCV i candidat a la Generalitat, Carlos Mazón, i que serà algú "totalment" compromès "amb l'ampliació nord del port de València".

   "No es tracta del perfil, es tracta que té seixanta dies", ha agregat respecte a Calabuig, que va ser portaveu socialista i primer tinent d'alcalde en el consistori valencià. "Evidentment, Joan Calabuig serà el president de l'APV més breu de la història", ha postil·lat Catalá.

   "La realitat electoral és que queden nou diumenges per a les eleccions autonòmiques i municipals, escassament seixanta dies. Poc pot fer Joan Calabuig", ha manifestat la responsable 'popular'.

   Respecte al cessament d'Aurelio Martínez ha apuntat que desconeix "les circumstàncies" encara que ha declarat que espera que "no tinga a veure amb la posició que s'ha mantingut per part de la Generalitat i de l'Ajuntament de València, tan erràtica", davant "una qüestió fonamental per a la ciutat com és l'ampliació nord del port".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià