La comissió Borrull-Socors guanya el primer premi de Falles Neutres i Sostenibles de l'Ajuntament de València

L'edil d'Emergència Climàtica i Transició Energètica a València, Alejandro Ramon, amb una de les falles que ha obtingut un dels premis de l'Ajuntament a les Falles Neutres i Sostenibles.
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Publicado: viernes, 17 marzo 2023 18:53

   VALÈNCIA, 17 Mar. (EUROPA PRESS) -

   La comissió Borrull-Socors de València ha guanyat el primer premi de Falles Neutres i Sostenibles atorgat per l'Ajuntament de la ciutat a través de la Regidoria d'Emergència Climàtica i Transició Energètica.

   La falla Ripalda-Beneficència-Sant Ramon ha aconseguit la segona d'aquestes distincions, uns guardons que estrenen en les Falles de 2023 la seua primera edició, i el monument de la comissió Xiva-Francisco de Pla ha obtingut el tercer premi, segons han informat fonts municipals.

   El regidor d'Emergència Climàtica i Transició Energètica, Alejandro Ramon, ha visitat aquest divendres les falles que s'han alçat amb els tres reconeixements principals de la primera edició dels Premis a les Falles Neutres i Sostenibles.

   "Les tres comissions han sigut reconegudes per l'ús alternatiu de materials sostenibles, evitant el suro i el plàstic i apostant per la fusta, l'economia circular i els subproductes de l'agricultura", ha explicat l'edil.

   El responsable municipal ha destacat la temàtica de la falla guanyadora del primer premi, centrada en l'emergència climàtica i la transició energètica.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià