El Consell autoritza la contractació de les concessions de transport públic amb autobús per a la Ribera i la Safor

Publicado: martes, 16 abril 2024 18:30

   VALÈNCIA, 16 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El Consell ha autoritzat la contractació de les concessions de transport públic amb autobús CV-110 La Ribera, CV-111 La Ribera Alta, CV-113 La Safor Nord i CV-114 La Safor Sud. El contracte consta d'aquests quatre lots i el valor total estimat ascendeix a 41.937.669,90 euros.

   Segons ha indicat la Generalitat en un comunicat, el disseny d'aquestes concessions, la Conselleria de Medi ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha prevalgut el propòsit de facilitar a la ciutadania d'aquests municipis la connexió amb transport públic als centres sanitaris, acadèmics, administratius, comercials i d'oci, així com a altres maneres de transport.

   Els àmbits geogràfics de la prestació d'aquest servei es corresponen amb les àrees funcionals de transport definides atenent als objectius d'eficiència i integració arreplegats en l'Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià