Cs es felicita per la "marxa arrere" de Mazón i insta els diputats trànsfugues a retornar les seues actes

La candidata de CS a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, durant la reunió del Comité Nacional de Ciudadanos
Jorge Gil - Europa Press
Publicado: lunes, 20 marzo 2023 19:06

   VALÈNCIA, 20 Mar. (EUROPA PRESS) -

   La presidenta de Cs a la Comunitat Valenciana, Mamen Peris, s'ha felicitat per la "marxa arrere" del president del PPCV i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, després del cessament de competències i assessors dels diputats provincials trànsfugues "gràcies a la pressió de Ciutadans". A més, ha instat aquests dos diputats al fet que entreguen ja les seues actes.

   Aquest dilluns, Julia Parra i Javier Gutiérrez han anunciat la seua decisió "estrictament personal" de renunciar a les seues competències en la Diputació després d'abandonar la setmana passada el grup de Cs i passar al de no adscrits.

   "Ens felicitem de la marxa arrere de Mazón, un trànsfuga mai pot tindre cabuda en la política valenciana", ha manifestat Peris, per a instar el líder del PPCV a "prendre la decisió que cap trànsfuga encapçale o forme part de les llistes electorals del PP". "Si Mazón fóra valent i tinguera sentit comú, així ho faria", ha recalcat en un comunicat.

   Dit açò, la també síndica de Cs en Les Corts ha urgit a Para i Gutiérrez, així com a la resta dels trànsfugues que ocupen les institucions valencianes, al fet que retornen les seues actes immediatament.

   "Un trànsfuga, si vol deixar de ser-ho, ho té fàcil, que retorne l'acta del partit amb el qual va concórrer a les eleccions", ha sostingut, i ha garantit que el seu partit seguirà "fent política basada en la regeneració".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià