Publicado 23/04/2021 17:34CET

Detinguts dos treballadors d'una frutería d'Alacant per apunyalar un client en el carrer

La Policia Nacional ha detingut dos persones per apunyalar a un tercer després d'una discussió en una frutería
POLICÍA NACIONAL ALICANTE

   ALACANT, 23 abr. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional ha detingut en Alacant a dos homes de 20 i 31 anys per suposadament apunyalar un client de l'establiment en el qual tots dos treballaven després d'una discussió. L'agressió es va produir en el carrer, amb dos ganivets, i va causar ferides en diverses parts del cos a la víctima, de 26 anys.

   Els sospitosos van ser localitzats perquè un es va deixar una bandolera amb el seu permís de conduir dins de la frutería. Açò, al costat de la declaració del ferit i dels testimonis, va permetre l'arrest dels dos quan intentaven fugir de la ciutat, informa la comissaria provincial en un comunicat.

   Tot va començar quan la víctima va acudir a la tenda, situada en la zona nord de la ciutat, a realitzar una compra, després del que es va produir una discussió amb els dos empleats. Una vegada fora, aquests presumptament van agafar dos ganivets de l'interior i van perseguir el client fins a aconseguir-ho en el carrer per a agredir-li.

   Així van causar diverses ferides en les cames i els braços a l'home. Algunes persones que passaven per la zona van donar l'avís a la Policia perquè la víctima sagnava de manera abundant per les ferides. Va ser aleshores quan es van desplaçar diverses patrulles, que van atendre al ferit fins a l'arribada dels servicis mèdics.

   Paral·lelament, els agressors van fugir abans de l'arribada dels agents, encara que un s'havia deixat la bandolera amb el carnet en l'interior. Després de la declaració de la víctima i dels testimonis, un dispositiu especial va rastrejar els llocs que solien freqüentar, ja que havien abandonat els seus domicilis. Un d'ells fins i tot va amenaçar els seus coneguts amb causar-los dany si ho delataven

   Finalment, la Policia va aconseguir frustrar l'intent de fugida de la ciutat i va aconseguir detindre'ls. Tots dos han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

Contador
colaboracio