Dos detinguts per intentar ocupar un habitatge a Elx després de forçar la porta i canviar el cadenat

Archivo - Arxiu - Policia Local Elx
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado: martes, 20 febrero 2024 13:55

    ALACANT, 20 Feb. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Local d'Elx han detingut a una parella de joves, un home i una dona de 24 i 20 anys respectivament, per accedir a l'interior d'una parcel·la presumptament amb la intenció d'ocupar un habitatge. Els arrestats van forçar la porta i van canviar el cadenat.

   Els fets van ocórrer al carrer Sant Fulgenci, on una dotació policial es va desplaçar després de rebre un avís. Allí, van localitzar a dues persones en el porxo de l'habitatge i van trobar la porta d'entrada exterior entreoberta i un cadenat nou lloc, mentre que l'original estava fracturat en el sòl i la porta d'entrada forçada, segons ha indicat l'Ajuntament il·licità en un comunicat.

   Davant aquesta situació, van dur a terme un registre corporal a les dues persones que allí es trobaven. Entre les pertinences de l'home van localitzar les claus del nou cadenat i l'home va reconèixer que la seua intenció era ocupar l'habitatge.

   Posteriorment, els agents van realitzar gestions per a localitzar al propietari, el qual va indicar que, encara que no era el seu domicili habitual, sí solia acudir habitualment, ja que la utilitzava de segon habitatge.

   Després de realitzar una inspecció a l'interior, van observar que l'habitatge estava perfectament moblada i cuidada, sense símptomes de trobar-se en estat d'abandó. Tampoc van trobar a l'interior cap objecte personal dels implicats. Dau l'esdevingut, la parella va ser detinguda i traslladada a dependències policials.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià