FGV amplia la possibilitat de pagament amb targeta perqu els viatgers que accedisquen sense títol a trens i tramvies

TRAM d'Alacant
FGV - Archivo
Publicado: miércoles, 21 octubre 2020 16:26

VALNCIA, 21 Oct. (EUROPA PRESS) -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha ampliat la possibilitat de pagament amb targeta de crdit per a aquelles persones viatgeres que accedisquen sense títol de transport als trens i tramvies de Valncia i Alacant o se'ls impose un suplement per aquest mateix motiu.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, aquesta mesura s'emmarca dins de la millora de processos de carcter preventiu i que s'apliquen com a conseqüncia de la situació actual provocada per la pandmia de Covid-19.

El personal de l'empresa pública dedicat a tasques de control i intervenció en Metrovalencia i TRAM d'Alacant disposa d'un dispositiu porttil que permet la venda amb targeta de crdit.

Aquest dispositiu de pagament compta amb un lector de targetes de crdit que s'associa al TPV Mbil mitjanant tecnologia Bluetooh; disposa d'un teclat numric de 16 tecles, a més d'una pantalla per a indicar missatges.

L'objectiu d'aquesta mesura, que va comenar a aplicar-se aquest estiu en Metrovalencia i ara es generalitza en el TRAM d'Alacant, és reduir "al mxim" l'ús dels diners. No obstant a, el pagament en metllic per a aquest tipus d'incidncies segueix autoritzat.

Al seu torn, des de finals del passat mes de juliol aquest sistema de pagament ja est en servici en les taquilles de les principals estacions de Metrovalencia, en els Espais de Colón, Xtiva i Benimaclet i Punts del Client d'ngel Guimer, Mislata i Empalme.

En el TRAM d'Alacant la mesura es va aplicar amb anterioritat en les taquilles de les estacions més concorregudes de la xarxa com Estels, Mercat o Benidorm. En les mquines d'autovenda també existeix aquesta possibilitat de pagament amb targeta de crdit, tant a Valncia com a Alacant.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià