Fira Alacant operarà oficialment com a empresa pública a partir de l'1 d'abril

Fira Alacant
GVA
Publicado: jueves, 30 marzo 2023 18:44

   ALACANT, 30 Mar. (EUROPA PRESS) -

   Fira Alacant operarà oficialment com a empresa pública a partir d'aquest dissabte 1 d'abril. Aquest dijous s'ha reunit el consell d'administració per a designar oficialment els càrrecs de la nova societat.

   El consell ha nomenat com a directora general de la mercantil a Beatriz Serrano --qui ja ocupava aquest mateix càrrec en IFA--, com a vicepresident primer del consell a Carlos Baño i com a vicepresidenta segona del consell a María Ángela Cano.

   L'últim pas perquè el recinte firal opere com empresa pública es durà a terme aquest divendres, quan el ple del Consell ratifique per última vegada la cessió d'actius i passius, segons ha explicat la Generalitat en un comunicat.

   El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha destacat que "després d'un llarg procés", han refundat la institució firal, que ha qualificat de "vital per a l'economia alacantina", i ha posat en valor que l'han transformat "en una entitat de dret públic de la Generalitat, garantint la seua viabilitat".

   "Amb aquesta nova gestió esperem iniciar una nova etapa en la qual es puguen incrementar les fires i els expositors per a revitalitzar l'economia, perquè comptem amb unes instal·lacions excepcionals", ha recalcat.

   Fira Alacant serà l'encarregada d'organitzar i impulsar l'activitat firal en el recinte, com ha vingut desenvolupant al llarg de tota la seua història. Amb açò, el calendari firal i d'esdeveniments del recinte no es veurà alterat i seguirà el seu curs natural amb la celebració de les fires ja programades per a enguany, com el Saló del Manga i Cultura Japonesa d'Alacant, Firauto + Expocar & Sobre2ruedas o Alacant Gastronòmica.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià