La Generalitat situa Sagunt com a "punt fonamental" per al "renaixement industrial" de Valencia

Publicado: miércoles, 27 septiembre 2023 18:10

   VALÈNCIA, 27 Sep. (EUROPA PRESS) -

   El secretari autonòmic d'Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, ha afirmat que el Govern valencià aposta per la comarca del Camp de Morvedre com "un dels principals punts estratègics" de la reindustrialització de la Comunitat Valenciana i ha concretat que el municipi de Sagunt és un "punt fonamental" en el "renaixement industrial" de la província.

   Carrasco ha assistit aquest dimecres a Sagunt al Consell d'Indústria de l'Associació Empresarial del Camp de Morvedre (ASECAM). Es tracta d'una associació que el seu principal objectiu és la representació i defensa dels interessos generals i comuns dels empresaris de la comarca, ha detallat la Generalitat en un comunicat.

   En aquest sentit, el responsable autonòmic ha destacat que Sagunt exerceix "un paper crucial en la reindustrialització de la Comunitat Valenciana a causa de la seua ubicació estratègica i el seu port que facilita el comerç internacional i la importació de matèries primeres per a les indústries locals".

   A més, ha incidit que la presència d'una zona industrial consolidada en la capital de la comarca del Camp de Morvedre "ofereix infraestructures i recursos clau per al desenvolupament de noves empreses i l'expansió de les existents". "Alguna cosa que, per descomptat, des de la Generalitat se'n va a seguir impulsant", ha garantit.

   El secretari autonòmic ha analitzat el context actual i futur d'aquesta comarca valenciana. També ha compartit amb l'empresariat els projectes previstos i en desenvolupament que hi ha en aquest territori.

   Carrasco ha afirmat que el govern valencià aposta per la comarca del Camp de Morvedre com "un dels principals punts estratègics de la reindustrialització de la Comunitat". I ha afegit que Sagunt és "un punt fonamental" per al Pla de Reindustrialització que impulsa la Generalitat i que "contribueix al creixement econòmic i la creació d'ocupació en la regió".

   El Consell de Consell d'Indústria d'ASECAM està format per les grans empreses del Camp de Morvedre i uns altres en qualitat de col·laboradors. Té la finalitat de definir un enfocament estratègic en matèria d'Indústria com a intermediari entre les empreses.

   Des d'ASECAM es fomenten les trobades empresarials que servixen "fomentar la participació" de tots els agents econòmics i socials para, entre altres coses, "dignificar" la figura de l'empresari com a agent social generador de riquesa i creador de llocs de treball.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià