La Generalitat i la UV analitzen "línies d'acció comunes" en matèria d'igualtat, diversitat i violència de gènere

Igualtat i la Universitat de València aborden línies d'acció comunes en matèria d'igualtat, diversitat i violència de gènere
GVA
Publicado: jueves, 21 septiembre 2023 17:51

   VALÈNCIA, 21 Sep. (EUROPA PRESS) -

   La secretària autonòmica d'Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, ha mantingut una trobada amb la vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de la Universitat de València, Helena Rausell, per a analitzar "línies d'acció comunes" dins de la ronda de primers contactes que manté amb institucions i entitats del sector.

   Durant la reunió, la secretària autonòmica s'ha interessat pels convenis i col·laboracions que en aquests moments es troben en marxa subscrits per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Servicis Socials, Igualtat i Vivenda i l'Universitat de València, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

   Així mateix, s'han abordat "futurs acords de col·laboració" entre les dos institucions relacionats amb iniciatives del sector d'igualtat, diversitat i violència de gènere per a poder avançar "de manera coordinada en aquestes matèries", ha assenyalat Quinzá.

   A la trobada han assistit també la directora general d'Igualtat i de l'Institut de les Dones, Davinia Bono, i el director general de Diversitat, Stephane Soriano.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià