Investiguen un conductor per circular a 143 km/h en una via limitada a 50

Archivo - Arxiu- Imatge Guàrdia Civil Trànsit
GUARDIA CIVIL - Archivo
Publicado: martes, 28 marzo 2023 10:31

   VALÈNCIA, 28 Mar. (EUROPA PRESS) -

   Efectius del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València investiguen un conductor per circular a 143 km/h en una via limitada a 50, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

   Els agents van detectar a aquest conductor dins dels dispositius establits el cap de setmana de celebració de les Falles 2023. Aquests controls de velocitat s'emmarquen dins dels dispositius especials duts a terme per a garantir la seguretat vial en les vies de comunicació de la província de València durant un cap de setmana en el qual es van augmentar notablement els desplaçaments en la comarca de La Safor a causa del gran atractiu turístic que té aquesta festivitat.

   La carretera en la qual va ser captat aquest excés de velocitat es correspon amb la CV-678, al seu pas per la província de València. Aquesta carretera uneix la localitat alacantina de Pego amb la Platja d'Oliva i conflueix amb la N-332 en un perillós encreuament a causa de la gran quantitat de vehicles que circulen per aquesta carretera, especialment els caps de setmana i festius.

   El tram pel qual circulava el turisme es troba limitat a una velocitat de 50 km/h atenent a la proximitat d'un canvi de rasant en creuar per damunt de l'autovia AP-7. A més, les característiques particulars d'aquesta carretera entre les quals destaca la freqüent presència de ciclistes i la inexistència d'un voral amb l'amplària adequada fan necessària la limitació de la velocitat en aquest punt.

   La seua proximitat amb la N-332 convertixen la CV-678 en un punt en el qual és necessari establir controls de velocitat, reforçats a conseqüència de la problemàtica del nou accés de l'autovia AP-7 que enllaça amb la localitat d'Oliva. De fet, es tracta del segon delicte per excés de velocitat detectat en menys de huit dies en vies de comunicació que es troben properes.

   Precisament a escassa distància es produïa en la N-332 el passat mes de gener un sinistre vial amb el resultat d'una persona morta, han recordat les mateixes fonts.

   Els Agents del Destacament de Trànsit de Gandia van poder identificar en el moment al conductor, de 38 anys, qui va ser investigat per un delicte contra la seguretat vial per circular amb excés de velocitat. Es van remetre les diligències al Jutjat de Guàrdia de Gandia per un suposat delicte que pot comportar penes de presó de fins a sis mesos i privació del dret a conduir fins a quatre anys.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià