L'Ajuntament obri el termini per al concurs juvenil 'K me cuentas' sobre prevenció d'addiccions

Publicado: martes, 20 febrero 2024 14:11

   VALÈNCIA, 20 Feb. (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de València ha publicat les bases del concurse 'K me cuentas', una iniciativa organitzada pel Servici d'Addiccions de la Delegació de Servicis Socials que pretén conscienciar als més joves sobre el perill de les addiccions i la importància de la seua prevenció, segons ha informat el consistori en un comunicat.

   En aquest certamen s'entregaran fins l'11 premis, amb un valor total de 2.900 euros. El concurs està dirigit als joves d'entre 10 i 18 anys --i fins als 21 anys en el cas de les persones amb necessitats educatives especials-- que estiguen matriculades en algun centre escolar de València o estiguen empadronats en aquest municipi.

   Els participants es dividiran en dos categories: la categoria A --de 10 a 14 anys-- i la categoria B --de 15 a 18 anys--, ha detallat l'administració municipal.

    A més dels diferents premis que s'atorgaran a aquests dos grups, existeix un tercer tipus de guardó especial per a un centre educatiu, amb el qual es pretén premiar el seu compromís i participació en el citat àmbit.

   Els premis podran ser de fins el 300 euros segons el lloc obtingut i es basaran en xecs regale per a utilitzar en algun establiment de la ciutat de València.

    Els participants entregaran projectes que tracten sobre internet, les xarxes socials i l'ús dels mòbils, la prevenció del consum de drogues o les conseqüències de l'ús de jocs d'atzar online i apostes esportives.

    Els treballs es podran entregar de dos maneres diferents: en format de cartell --pintures, dibuixos o fotografies-- o en multiformato --audiovisual, arts en viu, música o literatura--.

    Els interessats a participar que complisquen els requisits del concurs podran enviar els seus projectes a través del correu electrònic kmecuentas@valencia.es fins a les 10.00 hores del 27 de març del 2024.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià