L'Ajuntament de València destina un milió d'euros per a projectes comunitaris impulsats per entitats socials

Publicado: jueves, 23 marzo 2023 17:26

   VALNCIA, 23 Mar. (EUROPA PRESS) -

   La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Valncia aprovar aquest divendres la convocatria de subvencions per al desenvolupament de projectes d'intervenció en l'mbit de l'acció social a la ciutat corresponents a l'any en curs.

   Es tracta d'una convocatria anual que compta amb una partida d'un milió d'euros, amb la qual es donar suport a l'acció d'un total de 80 entitats socials de la ciutat, ha precisat el consistori en un comunicat.

   La convocatria, que es dirigeix a la realització de projectes de marcat carcter comunitari, collaboratiu i des d'un criteri bsic de participació públic-privat, compta amb una partida d'un milió d'euros, que permetr donar suport a l'acció de fins el 80 entitats socials de la ciutat.

   La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha ressaltat que des de l'Ajuntament de Valncia, presidit per Joan Ribó, "vam continuar apostant per reforar la collaboració públic-privada amb les entitats del sector social de la ciutat per a reforar els seus programes i projectes d'ajuda dirigits a millorar la vida dels collectius més vulnerables de la nostra ciutat".

   "Cadascuna de les entitats socials podr obtindre una quantitat anual de 14.000 euros per a desenvolupar eixos projectes que contribueixen a millorar el benestar a la nostra ciutat en collaboració amb l'acció municipal", ha indicat Lozano.

   Els projectes que es presenten a la convocatria hauran d'anar destinats a atendre la problemtica personal, social i d'inserció laboral de persones afectades per la desigualtat, la marginació i l'exclusió social al municipi de Valncia, així com millorar les condicions de vida de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social, segons l'establit en les bases de la convocatria.

   Quant a l'mbit d'aplicació, es contemplen dos rees: del municipi de Valncia o de fins a dos centres municipals de Servicis Socials. Cada entitat podr presentar un sol projecte a la convocatria i s'atorgar la subvenció a les 80 entitats els projectes de les quals hagen obtingut major puntuació en la valoració.

   El període d'execució dels projectes tindr una durada de 12 mesos i les entitats beneficiries hauran d'iniciar les activitats l'1 de desembre de 2023 i concloure-les el 30 de novembre de 2024.

   Les sollicituds hauran de presentar-se a través del Registre Electrnic General de l'Ajuntament de Valncia (seu electrnica). El termini per a presentar la sollicitud ser de 20 dies hbils a explicar des de l'endem a la publicació de l'anunci de l'extracte de la convocatria en el Butlletí Oficial de la Província de Valncia, BOP. A més, la convocatria es publicar en el tauló d'edictes municipal i en la pgina web de l'Ajuntament.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià