L'ESAT trau a Steam el trepidant videojoc de carreres Fuel Renegas, elaborat pels seus alumnes

Videojoc Fuel Renegas d'alumnes d'ESAT
ESAT
Publicado 31/7/2018 14:32:39CET

VALÈNCIA, 31 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'Escola Superior d'Art i Tecnologia (ESAT) ha tret a Steam el videojoc Fuel Renegas, basat en un "trepidant" joc de carreres, elaborat pels seus alumnes que han comptat amb la col·laboració de la prestigiosa escola musical Berklee College of Music per a l'apartat sonor del títol.

Fuel Renegades, un desafiament competitiu, amb carreres d'altes velocitats i intensos finals, és un projecte Real Free To Play (no loot boxes, no DLCs, només diversió), sense ànim de lucre, que ja es troba disponible en la plataforma Steam, segons ha informat el centre docent.

L'objectiu del joc és posar a prova els reflexos del jugador i mesurar les seues habilitats contra els seus amics i enemics, ja siga de manera local (split-screen) o en línia. Fins a quatre pilots podran competir alhora en el mateix saló, incrementant el nombre a huit si es passa a la manera en xarxa.

Aquest títol ha volgut recuperar la tendència de la pantalla dividida i amb aquest sistema, "es tornen a reunir en el saló amics i familiars a gaudir de l'experiència de joc en companyia, recordant que una de les parts més importants dels videojocs i de jugar són les experiències compartides", han indicat les mateixes fonts.

Sobre el disseny de nivells, els circuits han sigut implementats en diversos entorns, passant de la més futurista metròpolis al rude i àrid desert.

"Fuel Renegades és el clar exemple de la jove però preparada indústria del videojoc en el nostre país que, amb les seues ganes i un poc d'ajuda, es troba germinant i sent reconeguda globalment", ha subratllat ESAT.

colaboracio