Mazón lamenta que Puig "dilapide amb mentides" el consens per a reivindicar el finançament que necessita la Comunitat

Archivo - Carlos Mazón, president del PPCV
PPCV - Archivo
Publicado: jueves, 21 abril 2022 13:04

   ALACANT, 21 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Diputació d'Alacant i líder del PPCV, Carlos Mazón, ha lamentat que el cap del Consell, Ximo Puig, estiga "dilapidant amb mentides i debilitat" el consens per a reivindicar el finanament "just" que necessita la Comunitat Valenciana.

   En declaracions als mitjans a Alacant, preguntat per les valoracions de Puig sobre que l'arribada del nou president del PP, Alberto Núñez Feijóo "és una notícia rona" per a debatre un nou finanament autonmic, Mazón ha assenyalat que la responsabilitat "exclusiva" que "no solament no es tinga un nou sistema de finanament, sinó una resposta mitjanament digna, és del PSOE amb l'aplaudiment del president de la Generalitat".

   "És una pena que el president del Generalitat, que gaudeix del major consens i suport que mai un president ha tingut en la comissió mixta i en la Plataforma Per un Finanament Just per a defendre el finanament que necessita la Comunitat, estiga dilapidant eixe consens amb mentides i amb debilitat", ha afirmat.

   Així mateix, Mazón considera que eixes "falses acusacions" de Puig cap a Feijóo "probablement siguen per a voler tapar la falta d'influncia, la falta de capacitat de reivindicació i l'extraordinria debilitat davant el Govern de Pedro Sánchez".

   "No hi ha cap proposta, no hi ha res digne i s'est tirant la culpa al partit de l'oposició, que estem desitjant que al més prompte possible vinga una proposta digna i no l'insult de l'esquelet amb el qual Pedro Sánchez ens va obsequiar fa uns mesos", ha agregat el líder 'popular'.

   Mazón ha insistit que li fa "molta pena" que s'estiga "dilapidant eixe consens" amb "una debilitat que demostra una falta de capacitat de reivindicar els interessos que necessitem", perqu "el finanament no és un concepte tcnic, és la nostra sanitat, servicis socials i educació". "Voler jugar amb eixe consens que li hem donat tots perqu el puga defendre ens fa molta pena", ha concls.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià