Mínguez diu que han arribat a "acords importants" en les negociacions amb sindicats per a parar la vaga de metges

Archivo - Imatge d'arxiu del conseller de Sanitat, Miguel Mínguez.
Jorge Gil - Europa Press - Archivo
Publicado: martes, 7 febrero 2023 16:46

   ALACANT, 7 Feb. (EUROPA PRESS) -

   El conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, ha afirmat que les negociacions amb els sindicats del sector sanitari en la Taula Sectorial estan "bastant avançades i amb acords importants". A més, ha ressaltat que creu que hi haurà acord amb Sindicat Mèdic (CESM-CV) per a desconvocar la vaga prevista per al primer dilluns hàbil de març, abril i maig.

   Així s'ha expressat aquest dimarts Mínguez, després de la seua visita a l'Hospital General Universitari Doctor Balmis d'Alacant, en ser preguntat pels periodistes sobre les negociacions amb Sindicat Mèdic --convocant de la vaga-- i altres associacions sindicals.

   El conseller ha emfatitzat que les negociacions en la Taula Sectorial estan "bastant avançades" i han aconseguit "acords importants". A més, ha avançat que aquest dimecres tindran una nova reunió amb el Sindicat Mèdic i ha apuntat que han arribat a "consensos en diferents punts" amb aquesta organització, mentre que en la trobada analitzaran les "diferents postures" que tenen respecte a altres assumptes. Qüestionat per si considera que hi haurà acord, Mínguez ha afirmat: "Jo crec que sí".

   Així mateix, ha assenyalat que, durant les reunions, la postura ha sigut amb la intenció de posar-se "d'acord i donar suport a aquelles mesures que condicionen que el ciutadà estiga millor en el futur".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià