Mor l'expresidenta del PSPV-PSOE i exdiputada María Teresa Sempere

Publicado: miércoles, 22 marzo 2023 10:56

   VALÈNCIA, 22 Mar. (EUROPA PRESS) -

   L'expresidenta d'honor del PSPV-PSOE i exdiputada nacional María Teresa Sempere ha mort als 76 anys.

   Mitjançant un comunicat, des del PSPV-PSOE han expressat la seua "més profunda tristesa per la defunció de la companya i expresidenta del partit, María Teresa Sempere, i transmetem el nostre més sincer condol als seus familiars i amics".

   María Teresa Sempere va ser regidora amb l'inici de la democràcia en l'Ajuntament d'Elx i va ostentar les actes de diputada provincial i nacional, a més de formar part del sindicat UGT durant la seua trajectòria. Sempere va ser nomenada presidenta d'honor del PSPV-PSOE amb l'arribada de l'actual president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, al càrrec.

   Des del PSPV-PSOE han lamentat la pèrdua d'una dona "compromesa amb la política social i amb el progrés de la nostra terra des dels diferents nivells de responsabilitat que va ocupar al llarg de la seua vida". "Per als i les socialistes valencians és exemple de compromís i lluita pels drets de la ciutadania", han afegit.

   "María Teresa Sempere va ser una dona entregada al projecte socialista que va defendre els valors que representa el projecte allà on va estar, un fet que sempre quedarà en el record. Des del PSPV-PSOE agraïm la seua intensa tasca durant dècades i traslladem el nostre més sentit condol a familiars i amics", ha agregat.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià