Publicado 15/03/2022 10:12

Netflix inclourà en el seu catàleg en 2022 una selecció de 70 títols en català, gallec i basc

Archivo - Arxiu - Fotograma de "Emily in Paris"
NETFLIX - Archivo

   MADRID, 15 Mar. (EUROPA PRESS) -

   Netflix impulsarà la presència del català, el gallec i el basc en el seu catàleg el 2022, amb la subtitulació d'una selecció de sèries i pel·lícules internacionals, i el doblatge de diversos títols infantils i familiars.

   Segons han avançat a Europa Press fonts de la plataforma de contingut audiovisual a demanda, els títols es publicaran de manera gradual a mesura que estiguen disponibles en el servei. Així, la selecció d'enguany estarà en el catàleg de forma completa a la fi de 2022.

   D'aquesta manera, en els pròxims mesos i fins a finals d'any, se n'anirà incorporant a la plataforma una selecció que inclou prop de 70 títols en gallec, català i basc. Netflix inclourà títols nous cada any.

   Les citades fonts de la companyia nord-americana han detallat que l'obra audiovisual que s'afegirà al llarg de 2022 representa unes 600 hores de pel·lícules i sèries internacionals subtitulades, i unes 60 hores de contingut per al públic infantil i familiar doblades en les tres llengües (un total d'unes 200 hores de subtítols i unes 20 hores de doblatge en cada idioma).

   D'aquesta manera, els subscriptors de Netflix de 190 països podran accedir a sèries i pel·lícules en català, gallec i basc com 'Emily in Paris' o properes estrenes, com 'The Mother', 'Arpa', 'Sandman' i 'Pinocho', de Guillermo del Toro.

   "Seguim esforçant-nos per dur les millors històries a tothom. Aquest és un pas més que estem donant per fomentar la presència del català, el gallec i el basc en el nostre servei. Augmentarem el número de sèries i pel·lícules internacionals subtitulades en aquestes llengües, a més del doblatge de diversos títols infantils i familiars, perquè els nostres subscriptors puguen gaudir-los a 190 països. Aquesta selecció estarà disponible al llarg de 2022 i seguirà creixent durant els propers anys", ha explicat un portaveu de Netflix.