PSPV acusa Mazón de "falta d'idees" i diu que les inversions en mobilitat anunciades són "continuïtat" del Botànic

Archivo - Arxiu- Imatge d'arxiu de la portaveu adjunta del PSPV-PSOE a Les Corts, María José Salvador.
PSPV - Archivo
Publicado: lunes, 18 septiembre 2023 18:35

   ALACANT, 18 Sep. (EUROPA PRESS) -

   La portaveu adjunta del PSPV-PSOE a Les Corts, Maria José Salvador, ha acusat el president de la Generalitat, Carlos Mazón, de "falta d'idees i de projecte" i ha afirmat que les inversions anunciades en matèria de mobilitat a la província d'Alacant són "continuïtat" dels plans del Botànic.

   Així s'ha expressat aquest dilluns Salvador en un comunicat, després que Mazón prometera aquest matí una etapa de "grans inversions" en la mobilitat d'Alacant i reiterara el seu compromís d'implantar el TRAM a Elx, entre unes altres.

   Sobre este tema, Salvador ha sostingut que aquests plans són "continuïtat de tots els projectes i actuacions, en diferents fases de tramitació, per part del govern de Ximo Puig". "Lamentem comentar-li que no són noves, és continuïtat. Està en el marc de la falta d'idees i de projecte de Mazón", ha asseverat.

   Així mateix, ha assenyalat que l'obra de connexió entre Adif i Estels està licitada per 132 milions d'euros i "en breu" s'adjudicarà l'obra; mentre que ha afegit que la Línia 9 de Benidorm a Dénia, que ha qualificat de "importantíssima per a la vertebració del territori", ha tingut una inversió de 150 milions.

   "No hi ha cap novetat, és continuïtat de les polítiques del president Puig en polítiques de mobilitat per a la província d'Alacant. Dos mesos després, esperem que Mazón anuncie alguna cosa nou en matèria d'inversions per al nostre territori", ha reclamat la socialista.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià