El PSPV denuncia la "desaparició" de la secció LGTBI de la biblioteca municipal d'Oropesa

Archivo - Arxiu - María Giménez, portaveu del PSPV a Oropesa. Arxiu.
PSPV - Archivo
Publicado: martes, 11 junio 2024 16:15

   CASTELLÓ, 11 Jun. (EUROPA PRESS) - -

   La portaveu socialista d'Orpesa, María Jiménez, ha denunciat el dimarts que la secció LGTBI de la biblioteca municipal ha desaparegut "sense previ avís", en ho considera "un altre exemple més de censura". Segons ha explicat Jiménez, tot el material relacionat amb el col·lectiu LGTBI i la diversitat sexual i familiar "ha sigut retirat i guardat en caixes fora de l'abast dels usuaris".

    "És realment trist que els que s'han ensenyorit de la paraula lliberteu pervertint-la hui vulguen que els oropesins tornen a amagar-se en armaris o caixes", ha afirmat l'edila.

   "No tenim cap dubte que la decisió ve des de dalt, dels responsables polítics de la gestió de la biblioteca, per este motiu exigim explicacions al govern local de Araceli de Moya i el PP amb el sustente ideològic de Vox perquè explique quin ha succeït i per què s'ha pres aquesta mesura", ha dit.

   "Demanem la restitució immediata dels llibres al seu lloc corresponent. Cal educar des de la igualtat i la diversitat i ensenyant que hi ha molts models de família i de ser feliç", ha subratllat la regidora socialista.

   Jiménez ha animat a tota la ciutadania a commemorar este mes "l'orgull d'estimar sense fronteres i a combatre la LGTBIfobia". María Jiménez ha subratllat que "la diversitat és una riquesa que ha de ser celebrada i no amagada" i ha demanat "tolerància zero davant de les reculades en drets i llibertats conquistats".

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià