'Quan No Acaba la Nit', el viatge a la Ruta del director debutant Óscar Montón, s'estrenarà en 2023

La pel·lícula 'Quan No Acaba la Nit', el debut com a director d'Óscar Montón, s'estrenarà en 2023 per a oferir un viatge al passat de la coneguda 'Ruta del Bakalao'.
DACSA PRODUCCIONS
Publicado: miércoles, 28 diciembre 2022 18:03

   VALÈNCIA, 28 Dic. (EUROPA PRESS) -

   La pel·lícula 'Quan No Acaba la Nit', el debut com a director d'Óscar Montón, s'estrenarà en 2023 per a oferir un viatge al passat de la coneguda 'Ruta del Bakalao'.

   Produïda per Audiovisuales Morvedre i Dacsa Produccions, la cinta està ambientada a la fi dels anys 80 i principis dels anys 90 i narra la història de quatre joves que viuen amb intensitat l'impacte de la "moguda valenciana", informen els responsables del projecte en un comunicat.

   Així, els personatges de Pol, Carlos, Cris i Fran experimenten de ple l'impacte la Ruta. Amb amb prou faenes 18 anys, i sense un gran objectiu clar a llarg termini, els xics passen els seus dies esperant que arribe el cap de setmana per a eixir de festa en busca de la diversió infinita, una manera d'evasió dels seus problemes quotidians.

   El repartiment de 'Quan No Acaba la Nit' està encapçalat per cinc joves actors valencians, Sergio Castillo, Alex Peral, Roberto Hoyo, Álex Monterde i Carla Pascual. Completen l'elenc Martín Doménech, Lía Herbor, Paqui Rondán, Leo de Bari, Manuel Valls, entre uns altres. A més, es compta amb la col·laboració especial de Chimo Bayo.

   Graduat en Comunicació Audiovisual, Óscar Montón atresora quasi 20 anys d'experiència realitzador i operador d'equips en Ràdio Televisió Valenciana. Productor, director i realitzador de diferents programes i documentals, 'Quan No Acaba la Nit' és el seu primer llargmetratge de ficció com a director.

   El film es va rodar durant quatre setmanes en diferents localitzacions de la Comunitat Valenciana. És una producció d'Audiovisuales Morvedre i Dacsa Produccions, amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura, la participació d'À Punt Mèdia i Sources2 i el finançament de Crea SGR.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià