La sala Ultramar de València acull 'La finestra', primera obra de la companyia Bambant Teatre

Bambant Teatre
SALA ULTRAMAR
Publicado: lunes, 5 diciembre 2022 18:46

   VALÈNCIA, 5 Dic. (EUROPA PRESS) -

   La companyia valenciana Bambant Teatre estrena aquest dijous a la sala Ultramar de València el seu primer treball, 'La finestra', que "reflexiona sobre el dolor i el perill que genera a moltes persones eixir de les normes".

   L'obra, firmada per Amparo Ortizà, podrà veure's des del dijous 8 fins al diumenge 11 de desembre a les 20.00 hores. Les entrades, a la venda a través de la web de la sala, tenen un preu general d'onze euros, deu amb venda anticipada, segons ha informat el teatre en un comunicat.

   'La finestra' explica les històries de Pol i Max, a les quals un observador vigila a través d'una finestra fins que desapareix fa ara un any. Pol és una lectora ambulant i Max assiteix a conferències en facultats.

   "Pot ser que tanquen la finestra i es refugien a casa per a fugir d'una realitat que les ofega i recorden absències, pot ser que es besen i xiulen, o pot ser que òbriguen la finestra i traguen uns cossos que no volen ser esborrats i isquen a celebrar les seues vides", han indicat des de la companyia.

   Bambant Teatre ha expressat que l'objectiu d'aquesta obra és "posar de manifest el dolorós i perillós que resulta per a moltes persones eixir-se de les normes ben siga per orientació sexual, per color de pell, per identitat o per edat". "En definitiva, per dissidència amb el que s'estableix per a una societat censuradora i opresiva", ha subratllat.

   "Davant aquest maltractament social, institucional i familiar, els nostres personatges s'aferren als records, a l'amistat, a les cures i a la paraula com a element de salvació", han destacat des de la companyia.