Publicado 23/11/2020 12:44CET

Vicente Navarro de Luján, nou president de la Xarxa Vives d'Universitats

Vicente Navarro
XARXA VIVES - Archivo

VALÈNCIA, 23 Nov. (EUROPA PRESS) -

El rector de la Universitat CEU Cardenal Herrera, Vicente Navarro de Luján, és el nou president de la Xarxa Vives d'Universitats, en substitució de la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras Salvat, qui va dirigir l'entitat fins al passat 20 de novembre, d'acord amb el calendari rotatiu de presidències de la institució.

La presidència de la Xarxa Vives d'Universitats es completa amb Jordi Montaña Matosas com a vicepresident primer; Eva Alcón, vicepresidenta segona i rectora de la Universitat Jaume I; Llorenç Huguet, vicepresident tercer i rector de la Universitat de les Illes Balears i María José Figueras Salvat, vicepresidenta quarta i rectora de la Universitat Rovira i Virgili, ha informat la institució en un comunicat.

Vicente Navarro és doctor en Dret. Nomenat director de l'Institut de Cursos de Postgrau del CEU San Pablo de València l'any 1982, va fundar la Facultat de Ciències de la Informació d'aquesta universitat, de la qual va ser degà entre els anys 1986 i 1996 i va impulsar la implantació de les titulacions d'aquesta branca de coneixement. També va promoure la creació el 1999 de l'actual Universitat CEU Cardenal Herrera, de la qual ha sigut director de Projecció Social i Cultural.

Així mateix, Navarro és advocat dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de València i Conca, president de la Junta Nacional de les Setmanes Socials d'Espanya, membre de la Fundació Asindown i de la Junta Directiva de l'Associació d'Amics de la Fundació Manuel Broseta.

colaboracio