Detenen una persona a Eivissa després de desmantellar una plantació de marihuana

Plantació de marihuana en cala Vedella
GUARDIA CIVIL
Publicado 19/2/2019 16:54:06CET

   EIVISSA, 19 Febr. (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil d'Eivissa ha desmantellat a Eivissa una plantació de marihuana en tres habitatges contigus, i ha detingut un home per un presumpte delicte contra la salut pública.

   Segons han informat en un comunicat, s'han confiscat de més de 3.600 plantes de marihuana i un altre home ha estat investigat.

   El dispositiu policial va tenir lloc la passada setmana a la zona de Cala Vadella, en el terme municipal de Sant Josep, on van participar patrulles de Seguretat Ciutadana i unitats d'investigació.

   Aquest dispositiu es va iniciar en tenir coneixement de la possible utilització de tres habitatges contigus llogats per ciutadans de nacionalitat italiana i que podrien ser utilitzats per a plantacions 'indoor' de marihuana.

   Com a resultat de l'operatiu, el dia 15 es va dur a terme l'entrada i registre dels habitatges i a l'interior es van trobar 3.604 plantes de marihuana en diferents fases de desenvolupament i aproximadament uns 42 quilos de fulla picada, a més d'utensilis per al cultiu de marihuana.

Contador

Para leer más