Camacho (PP) assegura que Pedro Sánchez està 'podemitzant' el PSOE

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho
PP
Publicado 06/06/2015 14:38:37CET

BARCELONA, 6 Jun. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha lamentat aquest dissabte que el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, estigui pactant amb forces alternatives en alguns ajuntaments, i ha assegurat que està 'podemitzant' el partit, cosa que suposa la pèrdua del "sentit d'Estat" d'un partit amb vocació de govern com el socialista.

Ho ha dit en una roda de premsa, on ha assenyalat que Pedro Sánchez està portant molts ajuntaments al "radicalisme més absolut", un fet que ha qualificat d'immoral i antidemocràtic, i ha assegurat que a Sánchez li passaran factura aquests pactes de govern com el de València i Badalona.

Camacho ha considerat que "el socialisme català s'ha venut a l'independentisme i a Catalunya l'únic partit nacional i de govern que defensa la Constitució, la unitat d'Espanya i els valors democràtics és el PP".

Ha demanat a formacions com Ciutadans "que deixin de plantejar excuses i que mantinguin una actitud clara per tancar governs importants", i ha dit a Rivera que és l'hora de mullar-se i deixar d'amagar-se.

Camacho ha asseverat que, actualment, la política de pactes de les forces emergents demostra que "no té voluntat de regeneració democràtica, sinó de poder".