Carmen Pérez és nomenada vicepresidenta d'Icomos España

Actualizado: martes, 31 mayo 2011 18:35

VALÈNCIA, 31 May. (EUROPA PRESS) -

La directora gerent de l'Institut Valencià de Conservació i Restauració de Béns Culturals (Ivacor) de la Generalitat, Carmen Pérez, ha estat elegida com vicepresidenta d'Icomos España en l'última reunió del Comité Nacional Espanyol, ha informat el Consell en un comunicat.

Icomos España participa activament en nombrosos congressos i reunions científiques nacionals i internacionals per a analitzar i estudiar l'estat de conservació de diferents béns declarats Patrimoni Mundial, així com emetre informes fonamentats en la normativa internacional del Patrimoni Mundial i la legislació espanyola en esta matèria.

Molts dels esforços que porta a terme este organisme estan encaminats a procurar una adequada protecció i conservació dels béns patrimonials, especialment els inscrits a la llista del Patrimoni Mundial de la Unesco, han explicat les mateixes fonts.

A més, este centre seguix formant part de nombrosos Comités Científics Internacionals mitjançant membres acreditats davant dels mateixos, com per exemple, els Comitès d'Anàlisis i Restauració d'Estructures del Patrimoni Arquitectònic; Ciutats i Poblacions Històriques; Jardins Històrics i Paisatges Culturals; Arquitectura Vernacla; Art Rupestre; Fusta; Pedra; Itineraris Culturals; Arquitectura del segle XX; Arquitectura Militar i Fortificacions; Restauració d'Objectes d'Art que formin part dels Monuments i els Llocs; Presentació i Interpretació, Pintura Mural i Documentació, entre d'altres.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià