Dani Martín farà doblet en la Plaça de Bous de València

DANI MARTIN
DANI MARTIN
Actualizado 21/12/2017 17:35:37 CET

MADRID, 21 Dic. (EUROPA PRESS) -

Dani Martín continua collint èxits amb la seua gira Grans èxits i Xicotets desastres, amb la qual recorrerà Espanya durant el pròxim any amb concerts en grans recintes per a repassar la seua discografia.

Així les coses, afig un tercer i últim concert en el WiZink Center de Madrid per al 16 de novembre, després de l'èxit de venda de les dos dates anteriorment anunciades per a 28 d'abril i 17 de novembre.

També a València s'obri una segona data per al 20 de maig de 2018, a causa de l'imminent 'sold out' per a la ja anunciada per al dia 19 en la Plaça de Bous de la ciutat.

"Seran concerts especials amb convidats, volem agrair la vostra fidelitat", destaca Dani Martín sobre aquestes últimes dates a través de les xarxes socials en un anunci arreplegat per Europa Press.

De forma paral·lela a aquest anunci, després d'acabar implantació de l'escenari, hi haurà 1000 últimes entrades per a les altres dos dates a Madrid, informa Sony Music.

Entrades disponibles per a tots estos xous des de hui dijous 21 de desembre en www.danimartin.com.es/conciertos, on es poden consultar totes les dates de la gira.

colaboracio